27 de set.. 2022 ,

Marlex serà el patrocinador principal del Futsal Mataró per a la temporada 22-23

Marlex serà el patrocinador principal del Futsal Mataró per a la temporada 22-23

 

Mataró, dilluns 26 de setembre de 2022

 

El dilluns 26 de setembre en el pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor de Mataró, es va signar l'acord de patrocini entre Marlex i el C.E. Futsal Mataró. D'aquesta manera, Marlex esdevé patrocinador principal del club.

L'acord de patrocini inclou el naming del primer equip masculí, Futsal Marlex Mataró, el logo en les samarretes del primer equipament dels 36 equips del club, el patrocini de l'equip masculí que competeix a la lliga d'esport i salut i la presència en el pavelló.

Marc Sanabras, Director Corporatiu, al costat de Jaume Sanabras, president, i Patricia Garcia han representant a Marlex en la signatura de l'acord. Per part del club, Francesc Mas Puig, President del CE Futsal Mataró, i David Rivera Mora.

Aquesta col·laboració sorgeix gràcies a la similar visió i valors del Futsal Mataró a l'hora d'entendre la vida i l'esport. Marlex col·labora en el projecte del club tant des de la seva perspectiva competitiva com social fent costat a un club arrelat en el territori i amb qui comparteix valors com el treball en equip i l'esperit de superació. Aquest projecte, amb 22 anys d'història, ha situat el club com una entitat referent de l'esport.

Des de Marlex, desitgem molta sort al Futsal Marlex Mataró i esperem que sigui una temporada plena d'èxits!


 

SIGNATURA SOMRIURES-1  DOS EMMARCADA AMB PARET FONDO - copia  MARC PARLANT - copia

 

¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!