28 de juny. 2022 ,

Integra i Marlex uneixen forces per impulsar la inserció laboral

Integra i Marlex uneixen forces per impulsar la inserció laboral

Aquest mes de Juny marca l'inici de la col·laboració entre la Fundació Integra i Marlex.


El passat dimarts 14 de juny, Marc Sanabras, director corporatiu de Marlex, i Núria Fité, gerent d'Integra, es reunien per formalitzar el conveni que preten ajudar a trobar feina a les persones amb discapacitat.


La Fundació Integra dona suport a les persones amb discapacitat en el procés d'integració social, a través de l'acompanyament a la persona en la formació i la presentació d'aquestes al mercat laboral.


Marc Sanabras explicava com, desde Marlex, podem ajudar a Integra en l'oferiment d'oportunitats laborals: "De manera diària estem en contacte amb les empreses. Aquí és on entra el nostre rol d'explicar què li pot aportar Integra a aquestes empreses i creiem que ho podem fer".


El projecte s’enmarca dins el grup d’accions de l’ODS 8: Treball Digne i Creixement econòmic. La promoció d'iniciatives com la col·laboració amb Integra suposa donar un pas endavant en el nostre compromís social.


¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!

 • 21 de febr. 2023 Notes de Premsa, ODS

  Com afrontar una entrevista de feina

  La recerca de feina o projecte professional és un procés complicat al qual totes les persones ens hem hagut d'afrontar alguna...

  Leer más
 • 23 de gen. 2023 Notes de Premsa, ODS

  10 Tips clau per al teu perfil de LinkedIn

  Leer más
 • 2 de nov. 2022 Notes de Premsa, ODS

  Marlex renova la seva col·laboració amb l’Uni Girona per la temporada 22-23

  Girona, dilluns 31 d’octubre de 2022

  Leer más