20 de des.. 2023 ,

Marlex, nou espònsor del Girona FC per les tres properes temporades

Marlex, nou espònsor del Girona FC per les tres properes temporades

Marlex, apareixerà sota el dorsal a la samarreta de joc  
 

Des del passat dissabte som el nou espònsor del Girona FC. L’acord entre les dues parts s’allargarà durant tres temporades i ens converteix en un patrocinador prèmium del Club.

 

Des del passat diumenge, en el partit contra el FC Barcelona a l’estadi de Montjuic, la marca de la companyia apareix, sota el dorsal, a la samarreta de joc, i darrere el pantaló a l’equipació d’entrenament. La col·laboració contempla també poder utilitzar utilitzar la imatge del club, amb jugadors i staff, en les seves campanyes promocionals, així com la possibilitat de poder oferir experiències i hospitalitat corporativa per a clients i empleats de la companyia.

 

Per l'Àlex Sanabras, CEO de Marlex, aquesta aliança representa més que una simple connexió territorial. Per a Marlex, es tracta d’un enllaç entre la seva pròpia filosofia i els valors encarnats pel Girona FC. Remarca la importància de l’actitud i el compromís com a factors diferenciadors en equips i empreses. “Creiem que la nostra actitud i compromís poden ser el factor decisiu en la nostra competició amb multinacionals que tenen més recursos i posicionament. El mateix esperit de superació s’observa al Girona, competint amb grans clubs amb l’actitud, el compromís i el talent com a pilars fonamentals.” El president del Girona FC, Delfí Geli, s’ha mostrat encantat amb aquesta col·laboració, afirmant que acullen Marlex amb entusiasme com a espònsor del Club. “La seva incorporació no només enriqueix la nostra entitat sinó que també reforça els llaços amb la comunitat i el teixit empresarial local. Estem encantats de tenir-los com a part integral del nostre camí i confiem en que aquesta aliança sigui fructífera per a totes dues parts. La seva decisió d’unir-se a nosaltres és un testimoni del compromís compartit amb els valors que ens defineixen com a Club: la dedicació, la perseverança i la cerca incessant de l’excel·lència”.

 

 

¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!

  • 21 de febr. 2023 Article, Patrocini

    Com afrontar una entrevista de feina

    La recerca de feina o projecte professional és un procés complicat al qual totes les persones ens hem hagut d'afrontar alguna...

    Leer más
  • 23 de gen. 2023 Article, Patrocini

    10 Tips clau per al teu perfil de LinkedIn

    Leer más
  • 2 de nov. 2022 Article, Patrocini

    Marlex renova la seva col·laboració amb l’Uni Girona per la temporada 22-23

    Girona, dilluns 31 d’octubre de 2022

    Leer más