27 de juny. 2022 ,

Creu Roja i Marlex formen joves en posicions tècniques

Creu Roja i Marlex formen joves en posicions tècniques

A finals del mes de maig, Creu Roja i Marlex van organitzar una jornada de formació per l'acreditació de carretoner logístic. Des de Marlex, vam fer amb els participants un training de preparació de candidatures i entrevistes. 

És una iniciativa que neix fruit de la col·laboració entre Creu Roja i Marlex, dirigida a promoure la inserció laboral de joves. 

Un dels pilars de la Creu Roja gravita al voltant de la promoció d'oportunitats laborals pels col·lectius més desfavorits. A través de reforçar les competències laborals més demandades a l'actualitat, apropen el mercat laboral a totes aquelles persones que tenen més dificultat per accedir-ne a aquest. 

Gràcies a iniciatives com aquestes, contribuïm a la promoció de la igualtat d'oportunitats i de tracte de treball a través de l'educació. 

És un projecte alineat a l'ODS 4: Educació de Qualitat, un dels pilars del nostre compromís social. 

Continuem sumant forces al costat de Creu Roja en un projecte orientat al desenvolupament de la societat i els seus col·lectius més vulnerables. 

¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!

 • 21 de febr. 2023 Notes de Premsa, ODS

  Com afrontar una entrevista de feina

  La recerca de feina o projecte professional és un procés complicat al qual totes les persones ens hem hagut d'afrontar alguna...

  Leer más
 • 23 de gen. 2023 Notes de Premsa, ODS

  10 Tips clau per al teu perfil de LinkedIn

  Leer más
 • 2 de nov. 2022 Notes de Premsa, ODS

  Marlex renova la seva col·laboració amb l’Uni Girona per la temporada 22-23

  Girona, dilluns 31 d’octubre de 2022

  Leer más