27 de juny. 2022 ,

Creu Roja i Marlex formen joves en posicions tècniques

Creu Roja i Marlex formen joves en posicions tècniques

A finals del mes de maig, Creu Roja i Marlex van organitzar una jornada de formació per l'acreditació de carretoner logístic. Des de Marlex, vam fer amb els participants un training de preparació de candidatures i entrevistes. 

És una iniciativa que neix fruit de la col·laboració entre Creu Roja i Marlex, dirigida a promoure la inserció laboral de joves. 

Un dels pilars de la Creu Roja gravita al voltant de la promoció d'oportunitats laborals pels col·lectius més desfavorits. A través de reforçar les competències laborals més demandades a l'actualitat, apropen el mercat laboral a totes aquelles persones que tenen més dificultat per accedir-ne a aquest. 

Gràcies a iniciatives com aquestes, contribuïm a la promoció de la igualtat d'oportunitats i de tracte de treball a través de l'educació. 

És un projecte alineat a l'ODS 4: Educació de Qualitat, un dels pilars del nostre compromís social. 

Continuem sumant forces al costat de Creu Roja en un projecte orientat al desenvolupament de la societat i els seus col·lectius més vulnerables. 

¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!

 • 2 de nov. 2022 Notes de Premsa, ODS

  Marlex renova la seva col·laboració amb l’Uni Girona per la temporada 22-23

  Girona, dilluns 31 d’octubre de 2022

  Leer más
 • 19 d’oct. 2022 Notes de Premsa, ODS

  Marlex presenta els resultats del IX Estudi Retributiu de les comarques de Girona

   

  Leer más
 • 17 d’oct. 2022 Notes de Premsa, ODS

  Futbol a l'últim barri de Girona

  El passat mes de setembre, la Fundació Girona Est va ser notícia a la revista Panenka, pel seu treball per apropar-se al futbol...

  Leer más