17 de juny. 2022 ,

Marlex reforça el seu compromís social amb la UE Olot

Marlex reforça el seu compromís social amb la UE Olot

El passat mes d’abril celebràvem els 100 anys de l’UE Olot. Jaume Sanabras, fundador de Marlex, Marc Sanabras, director Corporatiu de Marlex, i Sergi Serra, director regional, van assistir a un acte amb part de l'equip principal de l'UE Olot, on van rebre una samarreta commemorativa dels 100 anys del club. 

La Unió Esportiva Olot és un club que promou la integració social i l'educació en valors a través de l'esport. 

Nosaltres ens sumem a aquesta missió com a col·laboradors del Futbol Social de la Unió Esportiva Olot, i no podem estar més orgullosos de celebrar els 100 anys d'història del club de la seva mà. 

La Fundació UE Olot, de la qual Marlex és patrocinador, promou com a part del seu compromís social la igualtat d’oportunitats, la inclusió i la diversitat dins l’esport, a través de valors que defensen que un altre tipus de futbol és possible.  

Un futbol basat en impulsar la inclusió social sota valors compartits, donant lloc a un esport social i sostenible per tots i totes. 
 
És un projecte directament alineat amb l’ODS 10: Reducció de les Desigualtats, que forma part de la iniciativa del nostre compromís social. 

Enhorabona UE Olot pels 100 anys del club. A seguir sumant història! 

¡Echa un vistazo, también te pueden interesar!